Reklamasjon og angrerett

 

REKLAMASJON

Har du vært uheldig å motta en vare som det er noe feil med eller ønsker du å reklamere på en vare kjøpt hos oss? Ta kontakt med oss før du sender inn varen – vi skal hjelpe deg!

Når du kontakter oss så er det fint om du kan oppgi ditt ordrenr, hvilken vare det gjelder og hva som er feil med varen. Legg gjerne med et bilde for eksempel tatt med mobiltelefon.

Vi avklarer så saken og blir enige om å sende ny vare eller alternativt refusjon. Kontakt kundeservice på samlerbergen@gmail.com. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

 

ANGRERETT

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema (som lå vedlagt sammen med ordrebekreftelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt.

Etter Angrerettlovens paragraf 15 skal returkostnadene bæres av forbrukeren.

Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.